Silaj

Silaj, suca zengin yemlerin havasız bir ortamda süt asidi bakterilerinin etkisiyle fermantasyona uğratılması (ekşitilmesi) sonucu elde edilen bir yemdir. Yemlik ürün belirli boyutta küçültülüp balyalandıktan sonra makine vasıtasıyla stretch ile sarılması işlemidir.

  • 5 Katlı Co-Ex teknolojisiyle üstün dayanıklılık ve kalite sahiptir.
  • En uygun fermantasyonu sağlayabilmek için mükemmel yapışma mukavemeti vardır. Hava ve nem için geliştirilmiş sızdırmazlık özelliğine sahiptir.
  • Özel UV stabilizörü ile zararlı güneş ışınlarına 12 ay dayanıklıdır.
  • Yüksek darbe, yırtılma ve delinme mukavemeti vardır.
  • Her türlü hava şartlarına dayanıklı, bozulmayan ve genişlemeyen plastik bobin özelliği bulunur.
  • Her tip sarım makinesine ve farklı tür balya sarımına uyumludur. Balya yapılan her üründe kullanılmaktadır. (Saman, yonca, mısır, küspe vs.)
  • %100 geri dönüştürülebilir.
  • ISO 9001 standartlarında üretilmektedir.
  • Farklı renk seçenekleri bulunmaktadır.
En(Cm) Boy(Metre) Kalınlık(Mikron)
50 cm 1800 mt. 25 mic.
75 cm 1500 mt. 25 mic.